Passa al contingut principal

CENTENARI

 CENTENARI AT.C. SANT POL 1920 - 2020


Al llarg de la temporada 2019 – 2020 l’At.C. Sant Pol portarà a terme la celebració del centenari del club. Els actes de commemoració d’aquesta efemèride tindran lloc des del Juliol del 2019 al Juliol de l’any 2020.

Els actes que es portaran a terme són principalment Esportius, culturals i festius.

El club ha creat una comissió del centenari per tal de planificar, organitzar i promocionar els diferents actes del centenari i tot allò relacionat amb el mateix. La comissió del Centenari està formada per la Junta Directiva, la coordinació i exdirectius vinculats històricament amb el club.

La comissió ha dissenyat una proposta d’actes dividits mensualment al llarg del període indicat, cada mes es realitzarà un acte relacionat amb el centenari del club.

********************************************************************************

JULIOL 2019: SOPAR PRESENTACIÓ ACTES CENTENARI:

En el marc de la Festa Major de Sant Jaume 2019 es va portar a terme a l’envelat de Sant Pol, l’acte de presentació del Centenari de l’At.C. Sant Pol. Es va realitzar un sopar presentació, on entre d’altres es va presentar la camiseta exclusiva del centenari i la nova versió de l’himne del centenari compost pel grup N’Gai N’Gai.

Programa Sopar Presentació del Centenari

El President Sr. Sauleda obrint l'acte de presentació

N'Gai N'gai interpretant el nou himne del Centenari

Discurs de l'Alcalde Sr. Albert Zanca

Sopar obert per la Festa Major Sant Juame 2019
FONT FOTGRÀFICA: RADIO SANT POL 
******************************************************************************** AGOST 2019: TROFEU DEL CENTENARI AT.C. SANT POL:

ENTREVISTA RADIO CALELLA TELEVISIÓ
PRÈVIA TROFEU DEL CENTENARI A JORDI SAULEDA I EDUARD BOET
26/08/2019
Disponible a: http://www.radiocalella.cat/audios/audio-la-banqueta-26-08-2019/

ENTREVISTA RADIO SANT POL 
PRÈVIA TROFEU DEL CENTENARI A EDUARD BOET
29/08/2019
Disponible a: https://www.ivoox.com/entrevista-al-periodista-eduard-boet-amb-motiu-de-audios-mp3_rf_40577952_1.html
********************************************************************************
El Dissabte 31 d’Agost al camp de futbol MPAL. Sot de Bagueny es va portar a terme el Trofeu del Centenari. L’acte va iniciar-se a les 17:30h amb el partit de tercera catalana entre l’Amateur del Sant Pol i el primer Equip del CF Calella “A”, seguidament es va portar a terme un emotiu homenatge a tots els exjugadors nascuts l’any 1949 i anteriors. A continuació, es va disputar el partit entre el Primer Equip i el Palamós CF "A". Cartell Trofeu del Centenari

Foto dels exjugadors veterans del club nascuts abans de l'any 1950


Passat i present del club, foto de família.

L'At.C. Sant Pol va ser el guanyador dels dos trofeus del Centenari, ja que va vèncer els respectiu partits que es van disputar.

L'Amateur del Sant Pol va endur-se el trofeu desprès de vèncer al CF.Calella en un matx molt igualat que va finalitzar amb el resultat d'empat a un gol (1-0 Laguna min. 9; 1-1 Saidy min. 51). L'Equip dirigit per Jordi Torner va derrotar al Calella de Jordi Cantano a la tanda de penals per 4 gols a 2. El Sant Pol s'emportà un derby històric entre dos clubs centenaris. Podeu tornar a veure el partit en el següent enllaç web: https://www.youtube.com/watch?v=lJHPvhvQZ0M

Plantilla Amateur Trofeu del Centenari
Torner, Flichi, Morilla, Campà, Medir, Liam, Farga, Joanri, Tallada, Sauleda, Majó, Àngel, Montse, Àlvarez.
Laguna, Ros, Treserres, Rojo, Oliva, Carbonell, Villaronga, Ramos, Montfulleda. 

Trofeu al C.F.Calella sotscampió Trofeu del Centenari. 

Trofeu al At.C. Sant Pol Amateur, campió Trofeu Centenari.


En el segon partit de la tarda el Primer Equip de l'At.C. Sant Pol va sorprendre al Degà de Catalunya amb un joc solvent i efectiu. Els homes de Sebas Marteles van derrotar els de Joan Màrmol per 2 gols a 0 (1-0 p.p min. 43; 2-0 Conesa min. 89). El Sant Pol aconseguia així una victòria històrica contra un equip de gran entitat com ho és el Palamós C.F. que actualment milita a la Primera Divissió Catalana.

Plantilla del Primer Equip de l'At.C. Sant Pol, Trofeu Centenari
A dalt: Arnau, Fabre, Agus, Ivi, Flichi, Ros, Andrés, Duran, Ferinu, Conesa, Vallejo, Sastre, Coll, Mestres, Brusca, Jordi, Marteles, Montse, Àngel.
A sota: Waggeh, Montejo, Gras, Vázquez, Viñas, Àlvaro, Pacheco, Sauleda, Villaronga, Esperalba, Planas, Torrus.

Servei d'Honor a càrreg de Sr. Siscart exjugador més veterà del club.
Nascut el maig del 1929


11 del At.C. Sant Pol - Palamós C.F. del Trofeu del Centenari:
Andrés, Coll, Montejo, Ros, Planas, Vallejo
Àlvaro, Villaronga, Sauleda, Pacheco, Torrus.

Trofeu al Palamós C.F. sotscampió Trofeu Centenari. 

Trofeu al At.C. Sant Pol Primer Equip, Campió Trofeu Centenari. 

Àrbitres del partit entre el Primer Equip i el Palamós.
Sr. Oscar Sauleda (Àrbitre de 2n Div B) asistit per Sr. Silva i Sr Anillo.

Els partits i demès actes van ser narrats per primer cop a la història, en directe per Ràdio Sant Pol i Radio Calella Televisió, a càrrec de Lluís Carreras i Eduard Boet, entre d’altres. 
Primera retransmissió en directe al Sot del Bagueny  

Realització del partit a càrreg de Ràdio Televisió Calella i Ràdio Sant Pol

FONT FOTOGRÀFICA ALEIX PRÀDANOS BOET


Més imatges disponibles d'aquest acte:
 Flickr de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar: https://www.flickr.com/photos/ajsantpol/albums/72157710654837057/page1
********************************************************************************

SETEMBRE 2019: EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DEL CENTENARI:

Repartits pel poble de Sant Pol estaran disponibles els dibuixos del Centenari, de creació lliure que van elaborar els alumnes de l’Institut de Sant Pol, realitzats mitjançant un concurs de creació.Dibuixos guanyadors en el concurs realitzat entre l'At.c.Sant Pol i l'institut de Sant Pol.
Els guanyadors són: 

Amal Chtiar i Lucía Ezquerro.


Uns autèntics artistes !

********************************************************************************


Entrevista programa de Catalunya Ràdio : Tot Gira 
L'Atlètic Club Sant Pol es posa a cent! 
07/09/2019 
En Jordi Mèlich ens acosta la història de l'AT.C. Sant Pol, que celebra el centenari amb diferents actes. Destaca un documental que està realitzant Eduad Boet, periodista de TV3 i l'actualització de l'himne per part del grup català de roch N'Gai N'Gai. Tot plegat ens ho explica el president de l'entitat, Jordi Sauleda.
 

A més l'himne del Sant Pol participa al concurs del millor himne del futbol Català del programa Tot Gira.  L'Himne del Sant Pol guanya la fase, sent l'himne més votat del Setembre i es classifica per la fase final!

********************************************************************************


Portada diari Sport (Futbol Català)
Segle d'or
24/09/2019
Portada:
https://drive.google.com/open?id=1jGjTiwQJw-aZXispEDCW7BiS7LVZfEGV 
Cos de la notícia:
https://drive.google.com/open?id=1Dbj4udDEFdOwXumNOGw32mzxkaqgi0-u
********************************************************************************

Entrevista Radio Marca Barcelona 
Catalunya Futbol 
25/09/2019
foto de Atc Sant Pol.
Escolta a:
 https://www.radiomarcabarcelona.com/wp-content/plugins/html5-mp3-player/responsive-v2/player.php?cururl=3O462&fbclid=IwAR2FTCAnKTcDKMhYuubYxWx6_0boQxR1BtcieS4YtXs7YBwWx06luaeWW38#.XZJX45MzYch
********************************************************************************

OCTUBRE 2019: PRESENTACIÓ DEL FUTBOL BASE I PASSEJADA PER SANT POL:

En una data a concretar, es realitzarà la presentació del futbol base de l’At.C. Sant Pol. Tots els equips seran presentats al Mpal. Sot del Bagueny davant els familiars, socis i simpatitzants. Posteriorment es realitzarà una passejada pel poble. Finalment en un lloc emblemàtic del poble es realitzarà una foto conjunta, que esdevindrà la foto del Centenari del club.


Cartell Actes Presentació temporada 2019 - 2020


Foto panoràmica 100 humà

Foto de família a la platja de les Barques.
A la venta a Fotos Sauleda 

********************************************************************************PRESENTACIÓ DEL CENTENARI A LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL
08/10/2019
NOTÍCIA DISPONIBLE A:

El president de l’FCF, Joan Soteras, rep la delegació del club maresmenc, encapçalada pel seu president, Jordi Sauleda, per conèixer el calendari d’activitats.
L’Atlètic Club Sant Pol presenta els actes del seu centenari a l’FCF
El president Soteras, segon per l'esquerra, junt a Zanca, Sauleda i Jiménez
Una representació de l’Atlètic Club Sant Pol ha presentat aquesta tarda els actes del seu centenari a la Federació Catalana de Futbol, a la seu central de l’ens federatiu, a Barcelona. El president de l’FCF, Joan Soteras, ha rebut la delegació del club maresmenc, encapçalada pel seu president, Jordi Sauleda, en un acte on també hi ha participat el directiu de l’FCF i delegat al Maresme, Antonio Jiménez.


Un moment de la trobada entre els representants de l'FCF i de l'Atlètic Club Sant Pol
En la trobada, Sauleda ha presentat davant Soteras el calendari d’activitats previstes per la commemoració dels cent anys de vida de l’entitat, amb un programa esportiu, cultural i festiu que va iniciar-se el passat mes de juliol i s’allargarà durant els pròxims mesos. Entre d’altres iniciatives, destaquen la presentació de la samarreta del centenari, el trofeu del centenari en un partit davant el Palamós CF, la inauguració d’un monòlit commemoratiu al Municipal Sot del Bagueny o diversos reconeixements als exjugadors del club. També hi haurà una exposició amb material històric o la projecció del documental del centenari. A la vegada, dintre del programa, Sant Pol de Mar serà la seu de la pròxima Jornada de Futbol Femení de l’FCF al Maresme, el dia 1 de maig de 2020.

L’Atlètic Club Sant Pol, fundat el 1920, disposa en l’actualitat del primer equip competint al Grup 2 de Segona Catalana, i té més de 350 socis. L’entitat, així mateix, compta amb una vintena d’equips federats, formats per més de 300 jugadors i jugadores, en categories tant masculines com femenines, a més d’un conjunt de futbol adaptat per a nens i nenes.


El directiu de l'FCF i delegat al Maresme, Antonio Jiménez, en una de les seves intervencions
En la presentació, on Soteras i Sauleda s'han intercanviat les samarretes de la Selecció Catalana i de l'Atlètic Sant Pol, també hi han assistit l’alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca; el directiu de l’Atlètic Club Sant Pol Carles Hernández;els expresidents de l’entitat Lluís Tobella i Josep Maria Ramón; i els membres de la comissió del centenari Lluís Carreras,Eduard Boet, Octavi Anoro i Joan Brusca.


El president de l'Atlètic Club Sant Pol, Jordi Sauleda, explicant les activitats del centenari


L'entrenador Lluís Carreras i el periodista Eduard Boet formen part de la comissió del centenari del club maresmenc

Tots els participants en l'acte, a la seu central de l'FCF

********************************************************************************

ARTICLE DIARI LA VANGUARDIA 10/10/2019
EL ATLÈTIC SANT POL PRESENTA LOS ACTOS DE SU CENTENARIO


********************************************************************************

DESEMBRE 2019: PARTIT DEL CENTENARI DEL JUVENIL VS SELECCIÓ COMARCAL JUVENIL. 

El dissabte dia 28/12/2019 es va disputar el partit de celebració del Centenari de la categoria juvenil entre el Juvenil A del Sant Pol i la Selecció del Maresme Juvenil, d’acord amb la Delegació del Maresme de la FCF.

El juvenil A de l’At.C. Sant Pol es va enfrontar a la Selecció Sub 18 del Maresme en el Trofeu del Centenari


Malgrat el resultat final (1-7), el partit va servir als santpolencs per mesurar el seu potencial davant la competició que tornarà després de festes.

Dissabte, 28, es va disputar al Sot de Bagueny el Trofeu del Centenari que va enfrontar al Sant Pol juvenil A amb la Selecció Sub 18 del Maresme. Va ser una molt bona oportunitat per als joves santpolencs de poder enfrontar-se a jugadors del màxim nivell comarcal en la seva categoria. El partit va acabar amb un marcador clarament favorable al combinat comarcal (1-7) que, com era d’esperar, es va mostrar molt superior al Sant Pol en tots els aspectes. Per als blanc-i-vermells va ser molt útil per mesurar les seves forces i nivell de cara a la competició que tornarà passat festes. El partit va comptar amb la presència d’Antonio Jiménez, delegat de la Federació Catalana de Futbol al Maresme, i de Juan Núñez, delegat al Vallès Oriental.
             FOTO DE FAMÍLIA 
 Els capitans amb la tripleta arbitral. Sergi Masvidal capità del Juvenil del Sant Pol. 
 El capità de la Selecció recollint el trofeu conmemoratiu a l'entrega de Trofeus. 

GENER 2020: LA MARXA DE SANT PAU

El diumenge 26 de Gener de 2020, per primer cop a l’història de la marxa de Sant Pau, aquesta va passar pel camp Mpal. Sot del Bagueny. Tots els marxants van teniu un petit recordatori del centenari que  se’ls va entregar a l’entrar al camp. 


PROGRAMA DE LA MARXA DE SANT PAU 2020


POSTAL ENTREGADA A TOTS ELS MARXAIRES

POSTAL 0001 AMB L'ESCRIT DE LA SEIR L'HOTEL 

JUGADORS DEL CLUB LLUINT LA POSTAL

L'ORGANITZACIÓ DE LA SEIR L'HOTEL 

ENRIC ROIG EXENTRENADOR DEL CLUB LA TEMPORADA 86/87 ASCENS A 2REG

FEBRER 2020: TROFEUS CENTENARI FUTBOL BASE:

CARTELL TROFEUS CENTENARI FUTBOL BASE DIA 22/2/20
El Sant Pol exhibeix el bon moment del seu futbol base en el torneig del Centenari


Espanyol, Muntanyesa, Girona i Sabadell, rivals de luxe dels santpolencs en una emotiva diada al Sot de Bagueny.


Segurament no hi ha millor regal futbolístic per a les noies i els nois del futbol base d'un club que tenir l'oportunitat d'enfrontar-se a rivals de categories superiors. Aquest dissabte, la celebració del Centenari ho va fer possible i, a més, en un Sot de Bagueny amb molt de públic, com en les grans ocasions. El cartell dels convidats al torneig feia molt de goig: Espanyol, Girona, Muntanyesa i Sabadell. Tot un repte per a les noies i els nois de l'Infantil, el Cadet i el Juvenil de l'At.C. Sant Pol.En el partit que obria la jornada del torneig, l'Infantil femení es va enfrontar a un combinat de l'Espanyol format bàsicament per jugadores de l'aleví que militen a la Primera Divisió d'aquesta categoria. Les santpolenques van donar la cara en tot moment davant d'unes jugadores, cal remarcar-ho, que integren l'escola formativa del club blanc-i-blau. Una escola d'on surten moltes de les jugadores que actualment són a les grans divisions del futbol femení del país. Al final, la superioritat de les espanyolistes que es va veure reflectida en el marcador, no pot desmerèixer en absolut l'enriquidora experiència viscuda per les noies de l'Infantil que, per cert, estan fent una molt bona temporada a la Segona Divisió en la qual competeixen. El partit el va seguir segurament amb un sentiment especial l'Àngel Mollfulleda, tot un home de club, impulsor l'any 92 del primer equip femení que va tenir l'At.C. Sant Pol.El segon partit del torneig va enfrontar l'Infantil de nois amb el Girona. Una molt bona oportunitat per un equip que està fent una temporada extraordinària. Sota la direcció de Guillem Mestres lideren el seu grup de Segona Divisió amb tots els partits guanyats. I certament davant dels gironins van fer honor a aquest moment dolç pel qual passen, impedint que els de Montilivi imposessin la seva lògica superioritat en el marcador. De fet, la primera part va ser molt igualada en joc i resultat. En el segon temps, però, com era d'esperar, es va imposar la superioritat dels gironins que disposaven de jugadors d'un nivell tècnic i físic més alt. Els aficionats més veterans que hi havia al camp i que possiblement no tenen oportunitat de veure habitualment a aquest equip infantil, segurament, en mirar a la banqueta i veure en Guillem Mestres fill, no van poder evitar tenir un record pel seu pare, el recordat Guillermo Mestres. El pare futbolístic d'una gran generació de jugadors santpolencs d'entre els anys 70 i 90.El torneig el van completar els partits del Cadet i de Juvenil. Els primers, dirigits des de la banqueta per Paco Martin, tenien davant la Muntanyesa un dels clubs més emblemàtics del futbol modest de la ciutat de Barcelona. L'equip de Nou Barris es va imposar en un partit força igualat per 1 a 3 en què els santpolencs van competir al màxim.Pel que fa als juvenils, l'equip de Joan Brusca va aconseguir una gran victòria, d'aquestes que en diem de prestigi, davant de tot un Centre d'Esports Sabadell per 2 a 0. Destacar que el trofeu d'aquest partit el va lliurar Lluís Carreras, santpolenc molt estimat pel club arlequinat on va viure unes de les seves millors temporades com a tècnic i de les que l'afició sabadellenca en guarda un gratíssim record.Crònica de Ràdio Sant Pol. 
foto conjunta partit femení - Espanyol RCD
Capitans partit infantil - Girona FC

Foto conjunta del partit d'Infantils 
Capitans partit Cadet - Montañesa FC

Xaubet recollint el Trofeu de mà de Carles Hernandez

Monse Serrano recollint el Trofeu de mà d'Octavi Anoro
L'Espanyol fent entrega d'una camiseta commemorativa

Miguel exentrenador del Sant Pol fent entrega d'una camiseta commemorativa de la Montañesa
Capitans abans del partit del Juvenil - CE Sabadell CF 


Lluís Carreras fent entrega del Trofeu de Campions a Jaume Riera
Àngel Mollfulleda entregant el Trofeu a Aniol Roca, capità Infantil. 

Foto campions del Trofeu del Centenari categoria Juvenil


Galeria de Fotos #TrofeuCentenari Infantil - Girona, disponibles a:
(Fotos de David Rodriguez) 


(suspès) MARÇ 2020: HOMENATGES EQUIPS CAMPIONS

Al llarg del març es portaran a terme diferents reconeixements a les primeres plantilles sèniors que van ser campiones en la història del club. Els actes de reconeixement es portaran a terme durant les mitges parts de partits oficials de l’Amateur i del Primer Equip. 

(suspès)ABRIL 2020: CIRCUIT URBÀ I EXPOSICIONS DE MATERIAL HISTÒRIC

Crearem un circuit d’aparadors de comerços, restaurants, bars i cases particulars que s’hi vulguin adherir amb motius del Sant Pol.
Exposició de fotografies, copes, banderins, trofeus al Centre Cultural i d’esbarjo amb projecció de fotografies i vídeos recuperats i cedits per Santpolencs.

JULIOL 2020: PROJECCIÓ PÚBLICA DEL VÍDEO DEL CENTENARI

Projecció pública dels testimonis recollits a través de les gravacions fetes durant els anys 2018, 2019 i 2020 a persones vinculades amb l’At.C. Sant Pol.


Gent del Sant Pol: històries de 100 anys, és un viatge per la vida  de l’Atlètic Club Sant Pol a partir dels records que guarden en la seva memòria moltes de les persones que han viscut les etapes i els fets més significatius de l’entitat.
Son una quarantena de veus que il·lustren un munt d’episodis de la història del club i que ens transmeten la passió, la il·lusió o l’ emoció que sovint queden amagades al darrera d’una fotografia, d’una pel·lícula o d’un vídeo.
Aquest documental fa una aposta per la força de la paraula donant protagonisme al testimoni de la gent que ha fet futbol al poble. Pels que hi hem treballat ha suposat un autèntic privilegi i regal escoltar i recollir tot un seguit de vivències i de records i ordenar-los per poder ser compartits.
La història del Sant Pol és intensa i rica i, m’atreveixo a dir que, també molt especial.  L’han anat escrivint al llarg dels anys un munt de persones. Lamentablement en aquest  documental no hem pogut arribar a totes elles però tenim el convenciment que tothom s’hi sentirà representat.  I també que, de totes les veus que hi intervenen, es desprenen tot un seguit de valors que han caracteritzat al club i que son els que han fet possible que hagi arribat als 100 anys amb una vitalitat admirable. I tot això, com també recull el documental, sempre de la mà d’un poble que ha considerat l’At.C. Sant Pol molt seu.
Eduard Boet Domènech

(suspès) JUNY 2020: ORGANITZACIÓ DEL TROFEU DEL CENTENARI DE LES ESCOLES DEL MARESME  I DIFERENTS PARTITS DE FUTBOL BASE AMB EQUIPS DE RENOM:

Organització del Torneig del Centenari d’escoletes del Maresme, convidant a totes les escoletes de la comarca.

A més, tots els equips de futbol base realitzaran un partit de commemoració del centenari, amb algun equip de renom (Espanyol, Barça, Damm, Sabadell, Badalona, Girona, etc).

(suspès) JULIOL 2020: ACTES FINALS DEL CENTENARI:

Ofici solemne a l’església de Sant Jaume.

Acte final del Centenari del Sant Pol a l’envelat, amb sopar de gala, brindis del Centenari i festa final.

Partit d’exjugadors veterans amb sopar final al Mpal. Sot del Bagueny.


Col·locació al Sot del Bagueny d’un monòlit que expliqui la història del Sant Pol i de la seva ubicació, el camp Sot del Bagueny.

Pintada de murals als murs del camp de futbol amb dibuixos i motius que facin referència al club i a Sant Pol.

Omplirem una caixa estanca amb objectes relacionats amb el centenari del club (camiseta, fotografia, recull de premsa, pins, banderí, etc....) i l’enterrarem en un emplaçament degudament condicionat del camp. La càpsula serà desenterrada al 125è aniversari del club.


VÍDEO RESUM DEL CENTENARI:


No us perdeu el vídeo resum del Centenari de l'At.C. Sant Pol 
********************************************************************************

FELICITACIONS: 
UDA GRAMENET
RACING VALLBONA CF


C.F. CALELLA
CCD TURÓ DE LA PEIRA
UCH FUTCAT 
PALAMOS C.F.


TOT GIRA (MITJA DE COMUNICACIÓ)
MARC MARBÀ (PERIODISTA)
ANGEL MURCIA (EX JUGADOR I ENTRENADOR)
MINUTO 95 (MITJA DE COMUNICACIÓ)

EL TEU FUTCAT
-->
ATLÈTIC MASNOU

Entrades populars d'aquest blog

ESTADÍSTICA JUGADORS PRIMER EQUIP S.XXI

ACTUALITZAT 09/6/24  PARTITS OFICIALS JUGATS I GOLS REALITZATS AMB EL PRIMER EQUIP. SEGLE XXI PITXITXIS Palmarès: ******  Adrià Pacheco **** German Valle ** Jordi Cantano i Moha Waggeh * David Roca, Jordi Luna, Octavi Anoro, Yero Bailo, Sergi Jimenez, Shuta Seki, Carlos Balcells, Joan Planas, Nico Aranda, Pol Esperalba -  Temp. 2002 - 2003:  *1/2 temp*  Octavi Anoro/ Reyes (5) , David Roca (3)  i David Alaminos (2) -  Temp. 2003 - 2004:   Jordi Cantano (16) , Octavi Anoro i Josep Zaragoza (9) -  Temp. 2004 - 2005:   David Roca (14) , Octavi Anoro (10) i Ricard Ripoll (9) -  Temp. 2005 - 2006:   Jordi Luna (14) , Octavi Anoro (8) i Luís García (7) -  Temp. 2006 - 2007:   Jordi Cantano (11) , Carlos Verde (9) i Jordi Luna (8) -  Temp. 2007 - 2008:   Octavi Anoro (16) , Sergi Jimenz (8) i Xavi Riera (7) -  Temp. 2008 - 2009:   German Valle (28) , Jordi Cantano (18), Marc Rodríguez (15) -  Temp. 2009 - 2010:   German Valle (16) , Octavi Anoro (10), Ricard Ripoll/Do

JUGADORS/ES CATEGORIA NACIONAL

Diversos són els jugadors i jugadores que han jugat a l'At.C. Sant Pol i han arribat a debutar en categories Nacionals del futbol, aproximadament una cinquantena de jugadors han aconseguit aquesta efemèride. Quadre d'Honor  Domènech Balmanya i Perera: Girona Fc, Fc Barcelona, Fc Sète, Gimnàstic Tarragona, Ue Sant Andreu Joan Segarra i Iracheta: Fc Barcelona, Fc Vilafranca Lluís Carreras Ferrer: Fc Barcelona, R. Oviedo, R.Santander, R. Mallorca, At Madrid, R. Murcia, D. Alavés Joan Talamàs Roca: Cf Lloret, Cf Calella Salvador Vilà Mataró: Deportivo De La Coruña Josep Maria Fulquet Lloveres: Fc Barcelona At Narcís Serra Martorell: Lluís Sagristà Moreu: Girona Fc, Cf Calella Lluís Sagristà Vila: Cf Calella, Ue Olot, Cf Gavà Joan Sagristà Sauleda: Ad Ceuta Joaquim Pujol Pou: Cf Calella Pere Tarridas Martin: Cd Mahón, Cf Calella Ricard Bachs Batllori: Cf Calella Enric Roig Morató: Cf Calella Manel Sauleda Paurès: Cf Calella Jordi Roura Bielsa: Cf Calella Ale

ESTADÍSTIQUES SANT POL 2CAT

ACTUALITZAT OCTUBRE 2021  Estadístiques de les 8 temporades a SEGONA CATALANA    Dades:  - Millor classificació : Temp 2019 - 2020 Centenari (2n classificat) - Millor Puntuació : Temp. 2021-2022 (66 punts) - Màxima victòria : UDA Gramenet 0 - Sant Pol 6 (Temp 15/16 j8) - Màxima derrota : Fundació Grama 5 - Sant Pol 0 (Temp 16/17 j6) - Partit amb més gols : 10 gols. CD Carmelo 6 - Sant Pol 4 (Temp 15/16 j30) - Segon equip menys golejat : Temp 15/16 (34gols) / Temp 17/18 (32gols) / Temp 21/22 (31gols) - Màxima ratxa imbatibilitat : 9 jornades (Temp 17/18 j25 a j33) Clubs amb els que s''han disputat partits oficials a 2cat2:   46 clubs Dinàmic Batlló Esp, Sarrià CP, Olimpic Can Fatjo CE, Catalonia UB, Catalana UD, Canyelles CE, EE Guineueta CF, Carmelo CD, EF Mataró CE, Singuerlin CF, Cirera UD, U. Llefià CF, San Juan Montcada UE, Ripollet CF, Lloreda CF, Premià CE, Equipo Ja CF, Tecnofutbol CF, Besos Baron de Viver CF, Montcada CD, Mataronesa UD, La llantia AD,

EL SOT DEL BAGUENY

L'At.C. Sant Pol realitza els seus entrenaments i partits al camp de futbol Mpal. Sot del Bagueny.  L'any 1910 es va començar a jugar al foot-ball en un terreny de joc improvitzat, a la zona on ara hi hauria el Sot del Bagueny. Les porteries estaven orientades primerament, una a llevant i l'altre a garbí.  Aquest camp de futbol és un dels més històrics de la comarca, ja que l'At.C. Sant Pol hi disputa els seus partits com a local des de finals de la dècada de 1920, un cop van finalitzar les obres del pont de la carretera de la Vallalta. Va ser llavors quan es va variar la fisionomia del camp ja que les porteries van passar a situar-se una mirant a mar i l'altre a muntanya. "La idea tingué gran acollida entre la joventut, ja que entre altres qualitats que reunia era la proximitat de la població i també el gran doll d'aigua que sortia de la mina del Molí i del safareig de Can Villar per rentar-se els jugadors després del partit" (Rodríguez i Su

ENTRENADORS PRIMER EQUIP AT.C. SANT POL

Llistat d'entrenadors i equips tècnics del Primer Equip de l'At.C. Sant Pol. Període recercat de la temporada 1968-69 a l'actualitat. Total: 56 temporades